LET OP!!
Het is op dit moment erg druk bij ons en het sorteercentra van PostNL. Hierdoor is het mogelijk dat je jouw bestelling later ontvangt dan we hebben beloofd. Houd de Track & Trace-code dus goed in de gaten.
Wij kunnen jou geen andere informatie geven over de levering anders dan in de Track & Trace wordt weergegeven.
Wacht dus rustig af.  
Meer informatie lees je hier.

Wij bezorgen onze bestellingen via PostNL

  • Verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 5,95
  • Voor de overige landen geldt een ander verzendtarief.
  • Boven de 99 euro bestellen = GRATIS verzending!!

 

Bezorging

Door alle corona maatregelen kan het zijn dat je bestelling wat langer duurt dan normaal. Dit komt ook, omdat onze leveranciers moeite hebben om aan te leveren en omdat onze bezorger POST NL het enorm druk heeft. 

We hopen op je begrip hiervoor. We werken keihard om alles zo snel mogelijk te regelen. 

Over het algemeen levert POST NL binnen 24 uur nadat wij de bestelling hebben afgegeven aan de bezorger.
Je kunt tijdens het bestellen aangeven of je het pakket wilt laten bezorgen op een aangegeven adres of op een afhaallocatie bij je in de buurt. Daar dien je het pakket binnen 5 dagen op te halen*.
(* na 5 dagen stuurt Post NL het pakket weer terug naar ons en betaal je dubbele verzendkosten om het weer op te laten sturen).


Zodra je bestelling door ons is afgegeven bij de PostNL-bezorger ontvang je een mail met de TRACK & TRACE gegevens. Het kan een dag duren voordat de status actueel is.

Hiermee kunt je heel eenvoudig het pakket volgen en weet je +- wanneer het bij je aan zal komen.  Belangrijk: Mail niet ontvangen?? Check altijd je spambox! Soms komen onze mails of de mails van POST NL in je spambox. Let hier goed op en markeer ons dan als veilige afzender in je mailprogramma. Zo komen we voortaan in je normale inbox en mis je onze (verzend-)mails niet.

Tip van ons: Download de POST NL App. Zo kun je ieder moment je pakket volgen en eventueel het bezorgadres tussentijds aanpassen.