Laatste nieuws

Door de situatie omtrent het coronavirus kan de levering van online bestellingen iets langer duren dan je van ons gewend bent of dan op onze website staat aangegeven. Voor meer informatie kijk op onze pagina over corona.

Belangrijke informatie Coronavirus

De winkel en webshop

De winkel en webshop zijn zoals gewoonlijk geopend en we verzenden elke dag bestellingen. Alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten is onze topprioriteit.

• ONDERDELEN DIE NIET VOORAF ONLINE ZIJN BESTELD EN AFGEREKEND zullen aan de balie worden afgerekend tegen winkelprijzen (dat is 20% hoger dan de webshop prijs). Dit moeten we helaas doen om de drukte in winkel / magazijn te verkleinen en ons voorraad-/ bestelsysteem niet te veel te verstoren.

Dagelijkse gang van zaken

Er zijn enkele veranderingen in de dagelijkse gang van zaken.

  • Producten afhalen in de winkel is alleen nog mogelijk na bestelling via onze webshop en nadat je een bericht hebt ontvangen dat jouw bestelling klaar staat. (Lees meer).
  • Door alle maatregelen kan het zijn dat jouw bestelling wat langer in behandeling is dan normaal. Wacht dus rustig af, we werken er hard aan om je zo snel mogelijk te informeren.
  • Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Zowel bij ons als bij de bezorgdiensten. Zodra je pakket is verzonden krijg je van ons een bericht met de tracking gegevens.
  • Onze telefoon staat roodgloeiend, hierdoor kan het zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten totdat we je te woord kunnen staan.
  • Om dezelfde redenen duurt het beantwoorden van je Email ook langer dan je van ons bent gewend.

We hopen op je begrip. We werken keihard om alles zo snel mogelijk voor je te regelen.