Verzendkosten en retourneren.

De verzendkosten zijn € 5.95 per bestelling. Ongeacht het gewicht / omvang van de bestelling !

Bij bestellingen boven de € 125.- komen de verzendkosten te vervallen

 

 

Retourneren

 

Wil je een onderdeel retour zenden, houdt dan rekening met het volgende: Na ontvangst van je bestelde onderdelen heb je 14 dagen de tijd om de onderdelen te ruilen en/of retour te zenden. (D.W.Z. De onderdelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen zijn). 

Bij de retourzending moet de pakbon of een kopie van de pakbon bijgevoegd worden met daarop duidelijk aangegeven welke onderdelen retour komen. 


De zending moet voldoende te zijn gefrankeerd. D.W.Z. voldoende postzegels of de juiste pakketzegel. Ongefrankeerde zendingen worden ten alle tijden geweigerd. Let goed op dat je de onderdelen goed inpakt. Niet los in de doos laten rammelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies tijdens transport. Gebruik dus een goede doos en goed inpakmateriaal (bij voorkeur zoals je hem hebt ontvangen). 

Niet verplicht, maar wel gewenst is een reden van retour. jouw feedback helpt ons met het bepalen van ons aanbod artikelen, 

Wij controleren de retourzending altijd op compleetheid en beschadigingen. Incomplete of beschadigde onderdelen worden niet retour genomen. Of er worden behandelkosten in rekening gebracht. Bij retourzendingen zonder bijgesloten (kopie) pakbon worden ten alle tijden behandelingskosten berekend. 

Elektrische delen kunnen niet retour worden gestuurd. Ook vallen deze buiten de garantie. Wij krijgen immers ook geen garantie van onze leveranciers op elektrische delen. 

Retour adres: 

T.A.V. Tomos-Parts - Retour. 
Rijnsburgerweg 120 
2231AG Rijnsburg 
071-5652233
info@tomos-parts.nl