Gezellig samen met je beste maatje op de fiets

De Basil Buddy hondenfietsmand

Gezellig samen met je beste maatje op de fiets. Met Basil Buddy. Lassie! Bram! Coco! Hoe jouw beste vriend ook heet, met de Basil Buddy kun je samen overal naartoe. Een unieke hondenfietsmand van milieuvriendelijk PP-plastic. Lekker makkelijk schoon te maken, veilig en dogloving. Koepeltje erop en gáán!

 • Leverbaar in faded denim kleur.
 • MIK-systeem (adapterplaat en carrierplaat) meegeleverd.
 • Gratis hondenkussentje, halsband en twee reflecterende veiligheidsriempjes.
 • Koepel van metaaldraad kan, maar hoeft niet.
Waterproof
 
 
E-bike perfect
 
 

Wat maakt de Buddy dé ideale hondenfietsmand? 
Wij geven je 7 redenen:

 • Samen fietsen is veel gezelliger dan alleen :-)
 • De mand wordt met een gratis riempje geleverd. Klik het riempje aan de halsband van je hondje en je hond springt niet uit de fietsmand. Veiligheid voorop!
 • Ook is de mand voorzien van een gratis, makkelijk schoon te maken kussentje. Lekker comfortabel voor je viervoeter.
 • Met het MIK-systeem is de hondenfietsmand gemakkelijk te bevestigen op jouw bagagedrager. En met hetzelfde gemak klik je de mand weer los. Tijdens het fietsen zit de mand natuurlijk stevig op zijn plek.
 • De mand is gemaakt van PP-plastic en daardoor makkelijk schoon te houden.
 • Bovendien is het materiaal niet giftig voor een hond. Mocht je hond aan de mand knagen, dan hoef je niet bang te zijn dat het kunststof schadelijke stoffen bevat. ‘Opeten’ van de mand is niet verstandig, ook jammer van de mand.
 • Je hond heeft – ook al zit de koepel op de mand- vrij zicht en geniet daarmee ook van jullie fietstocht.

 

Past jouw buddy in de Buddy hondenfietsmand? Check het hier!

Buddy
Buddy

Hartstikke leuk honden, maar wat als je een kattenliefhebber bent? Dan hebben wij goed nieuws! In de Buddy fietsmand neem je jouw poezenbeest ook makkelijk mee. Je kent het wel, een ritje naar de dierenarts… voor veel katten stressvol. Krijg ze maar eens in de reiskoffer. De koepel van de Buddy is makkelijk van boven vast te zetten op de mand. Handig en krasvrij voor jou én je dierenarts. Let wel even op: de koepel is voldoende fijnmazig voor de meeste volwassen katten, voor kittens is het even oppassen geblazen. En woon je in de stad waar het vervoer met de auto niet altijd even praktisch is, dan klik je de Buddy makkelijk op je bagagedrager (inclusief MIK-systeem). Op naar de dierenarts.

Of wat dacht je van een lekker fietsritje naar de viskraam op de markt? Catloving, purr, purr, purr…;)

Waterproof

MIK is een revolutionair systeem om accessoires zoals de Buddy hondenfietsmand eenvoudig op je bagagedrager te bevestigen. En hem er net zo makkelijk weer af te halen. Met MIK vervoer jij je hond stabiel, veilig en comfortabel! 

E-bike perfect

Het meegeleverde MIK-systeem zorgt ervoor dat de Basil Buddy ook perfect past op je elektrische fiets. 

 

BEKIJK DE BASIL BUDDY IN ONZE WEBSHOP