Retourneren

Wil je een product retour zenden? Vul dan het onderstaande retourformulier in en houd rekening met het volgende:

 1.  Na ontvangst van je bestelde onderdelen heb je 15 dagen de tijd om het naar ons te retourneren.
 2.  Het product moet worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en - wanneer redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking.
 3.  Wanneer je een uitlaat retourneert mag deze niet zijn gemonteerd en/of gebruikt, dit i.v.m. met verbrandingslucht, montage schade aan de uitlaatflens en/of de ophanging.
 4.  Bij de retourzending, in de doos, moet kopie van je bestelling / pakbon en het door je (online) ingevulde retourformulier worden bijgevoegd.
 5.  Gebruik een stevige doos, bij voorkeur de doos en inpakmateriaal zoals je hem van ons hebt ontvangen.
 6.  Zorg dat je het product goed inpakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies tijdens het transport.
 7.  Verstuur je retourzending altijd met een Track & Trace nummer en voldoende gefrankeerd. De verzendkosten zijn altijd kostenkoper.
 8.  Incomplete, gemonteerde, gebruikte of beschadigde onderdelen worden niet retour genomen. We controleren de retourzending altijd.
 9.  Na het invullen van het retourformulier, op onze website, ontvang je een kopie van het retourformulier per e-mail. Print deze uit en voeg deze samen met een kopie van je bestelling bij de retourzending.

 
 Let op! 

 • Wanneer wij je een product verkeerd hebben gestuurd, krijg je van ons altijd een gratis retour label. Zelf terug sturen wordt niet vergoed.
 • Wanneer er geen (kopie) pakbon en geen retourformulier bij de retourzending wordt gevoegd worden er behandelingskosten in rekening gebracht van €7,50.
 • Plak geen verzendlabels op de productverpakking. Wanneer de productverpakking zo is beschadigd / beplakt / beschreven berekenen we een toeslag. 
 • Gebruik dus altijd extra een doos om het product en de originele verpakking. Product verpakking beschadigd? Dan berekenen we € 7,50 verpakkingstoeslag.
 • De verzendkosten (€5.95) voor het omruilen van producten zijn altijd kostenkoper.

Retour adres:

Tomos-Parts Retouren
Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

Vul het retourformulier in:

 • Voorbeeld:
  2 x Uitlaatpakking
  1 x Uitlaat chroom

* Vereiste velden

 LET OP!
Controleer je e-mail, print uit en verstuur dit ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert.
Als dit formulier niet in de doos zit berekenen we u €7.50 administratiekosten.