<< Terug naar alle vacatures

Customer service medewerker webshop M/V - 24 / 38 uur per week

Onze winkel en webshops in Rijnsburg met 12 enthousiaste medewerkers die dagelijks de bestellingen in orde maken, zoeken een customer service medewerker. Het team varieert van jong tot oud, van vakantiewerker tot vaste medewerkers. Er is een heel gezellige werksfeer waarbij de muziek aanstaat en nieuwe collega’s warm worden ontvangen.

Functieomschrijving

Je bent bij ons als customer service medewerker verantwoordelijk voor het adviseren van de klanten. Zo verstrek je informatie over lopende orders en de status van pakketzendingen. Je verwerkt de binnengekomen e-mails en je bent actief bezig met het oplossen van klantvragen en –problemen. Dit zijn voornamelijk ongeduldige (web)shoppers die onderdelen hebben besteld voor zijn of haar tweewieler. Zowel via e-mail als telefonisch zorg jij samen met het team dat alle orders op optimale wijze worden verwerkt en vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. 

Momenteel zijn de werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.30 uur, maar als je ook kan bijspringen in de avonden en weekenden is dat mooi meegenomen.

Wij vragen

Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk en behulpzaam én weet je ook nog eens je hoofd koel te houden bij drukte en hectiek. Je bent communicatief vaardig, kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In je werkzaamheden ben je zeer nauwkeurig en denk je in oplossingen. Uiteraard kun je goed uit de voeten met de computer en beheers de Nederlandse taal in spraak en geschrift. We vragen wel dat je enige affiniteit met fietsen, scooters en brommers hebt. Heb je eerder gewerkt als medewerker klantenservice of support medewerker, dan is dat super.

  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband; 
  • Werken in een enthousiast team; 
  • Veel afwisseling in je werkzaamheden, het is hier nooit saai! 


Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen een leuk en gezellig team waar een prettige werksfeer heerst. De functie is zowel parttime vanaf 24 uur tot fulltime 38 uur in te vullen. Afhankelijk van je leeftijd ga je tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur verdienen. Het betreft een functie voor langere tijd waarbij je in eerste instantie via FTP Personeelsdiensten een contract voor bepaalde tijd krijgt, met uitzicht op vast dienstverband.

Herken je je in bovenstaande, dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren!


Stuur je C.V. en een motivatiebrief naar:

2wheels 
T.a.v. Stefan Wiegel
Rijnsburgerweg 120
2231 AG  RIJNSBURG

Per mail: Info@2wheels.nl

Of gebruik onderstaand formulier.

Je gegevens

* Vereiste velden